Lammerdries 11
B-2440 Geel

Over Orbit

Bij groothandelaar Orbit vind je de rubberen en stalen kettingen voor graafmachines die je zoekt. Ook als het gaat om oudere of moeilijker verkrijgbare stukken, bijvoorbeeld voor dumperrupsen. Met meer dan 1500 rupsbanden in voorraad heb je namelijk keuze uit de grootste stock in de Benelux. Dankzij onze grote koop- en verkoopvolumes profiteer je bovendien van de scherpste prijzen.

Orbit gaat voor innovatieve oplossingen, die garant staan voor kwaliteit, duurzaamheid en dus zekerheid. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze rupsbanden met staaldraad uit één geheel. Geen kans meer op het breken van zwakke lasnaden.

Voor heftrucks en skidsteers kan je ook kiezen voor volle banden, die niet meer lek kunnen rijden. Een andere keuze is het vullen van je luchtbanden met polyurethaan.

Betrouwbaarheid is uiterst belangrijk. We zijn dan ook trots dat Orbit officieel verdeler van Rhino ® is. Zo bieden we je een oplossing voor alle merken en types van minigravers en dumpers.

Wie zijn rupsbanden niet zelf wil, kan of mag monteren, bieden we onze montageservice ter plaatse aan. Bel ons voor 16 u. en ten laatste de volgende ochtend rijdt jouw machine terug rond.